Υλικά:
• 400 γρ. μακαρόνια
• 2 μεγάλα κρεμμύδια
• 1 μελιτζάνα
• 6 ντομάτες
• 150 γρ. φέτα
• 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
• 200 γρ. κιμά
• 6 κουταλιές πατέ ελιάς
• 2 κουταλιές ψίχουλα ψωμιού

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 ° C. Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Στραγγίζετε.
• Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια. Κόβετε τις μελιτζάνες και τις ντομάτες. Βάζετε τη φέτα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ψίχουλα ή τη θρυμματίζετε με ένα πιρούνι.
• Στο μεταξύ, ζεσταίνετε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι. Ρίχνετε το Βιτάμ Culinesse στo τηγάνι, και αφού ζεσταθεί προσθέτετε το κρεμμύδι. Τηγανίζετε για 3 λεπτά ανακατεύοντας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης