Μήπως είσαι κι εσύ απ’ τα κορίτσια που έχουν την τάση να τη βγάζουν «στη μούγκα» ασχέτως αν είναι… δυναμίτες στο κρεβάτι; Φιλενάδα δεν είσαι η μόνη! Η αλήθεια είναι πως όλες μας έχει προβληματίσει κατά καιρούς το όλο κεφάλαιο «Dirt talk» στο κρεβάτι.

Όλοι και όλες θέλουν λίγη παραπάνω… διαδραστικότητα την ώρα του σεξ, το πρόβλημα όμως συνοψίζεται συνήθως στην κλασσική αντίδραση: «Μα δεν ξέρω τι να πω!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως φανείς αστεία; Μήπως θα φανείς φτηνή; Κι αν γελάσει; Κι αν σε παρεξηγήσει; Με τόσες ερωτήσεις ακόμη και η πιο φυσιολογική γυναίκα θα μπερδευόταν! Αλλά ας είμαστε ξεκάθαρες: Δεν θα γίνεις φτηνή αν απλά αποφασίσεις να μιλήσεις λίγο παραπάνω. Είναι τελείως διαφορετικό το να γίνεις ερωτική από το να γίνεις πρόστυχη και το να γίνεις πρόστυχη απέχει αρκετά από το να γίνεις φτηνή. Τελεία και παύλα.

Γιατί αξίζει να το κάνεις

Για αρχή και μόνο το άγχος που προκαλείς στον εαυτό σου με όλες αυτές τις ανασφάλειες στερεί την απόλαυση τόσο σε σένα όσο και στον σύντροφό σου. Γιατί κι εκείνος έχει ανάγκη την επιβεβαίωση (από τα ανδρικά του προσόντα, μέχρι το αν σε ευχαριστεί αυτό που σου κάνει). Εκτός αυτού όμως, οι «πικάντικοι» διάλογοί σας, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας τον κάνουν να σε σκέφτεται ακόμη περισσότερο. Από το kinky sms που θα του στείλεις και τη σπόντα που θα του πετάξεις στο αμάξι, μέχρι τα λόγια που θα του ψιθυρίζεις όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, το dirty talk είναι ένα από τα καλύτερα προκαταρκτικά για να μπείτε στο mood κι αυτό γιατί ο εγκέφαλος είναι, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, η πιο ερωτογενή μας ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης