Υλικά:

1.500 γρ. κρεμμυδάκια Στρογγυλά Μπάρμπα Στάθης
1½ κιλό μοσχάρι, κιλότο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
600 γρ. ντομάτα Ψιλοκομμένη Μπάρμπα Στάθης
1 κουταλιά της σούπας Ντομάτα Πολτός Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2-3 φύλλα δάφνης
5 γαρίφαλα
5-6 κόκκοι μπαχάρι
λίγο αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μαρινάτα:

2 φλιτζάνια κρασί Μαυροδάφνη
2 κουταλιές της σούπας Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
1 κουταλιά της σούπας Σκόρδο Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
3 φύλλα δάφνης σπασμένα
5-6 κόκκοι μπαχάρι
φλιτζανιού ξίδι

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Κόβετε το κρέας σε μεγάλες μερίδες. Σε βαθύ σκεύος ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάτας και τοποθετείτε μέσα τα κομμάτια του μοσχαριού φροντίζοντας να σκεπάζονται καλά. Τα αφήνετε στο ψυγείο 12 ώρες γυρίζοντας κατά διαστήματα τα κομμάτια πάνω κάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης