Η H&M, Hennes & Mauritz, ανοίγει στις 9 Μαρτίου ένα τετραώροφο νέο κατάστημα στην πιο σημαντική, για τη μόδα στην Ελλάδα, περιοχή, στο Κολωνάκι (Σκουφά 18).

Το συναρπαστικό αυτό, 1.000 τετραγωνικών μέτρων, κατάστημα θα προσφέρει κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα για γυναίκες και άνδρες, ενώ θα διαθέτει και τμήματα εσωρούχων και αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Κολωνάκι είναι μια φανταστική και αναμφισβήτητα η πιο φημισμένη περιοχή στην Ελλάδα. Η ζήτηση για μόδα είναι υψηλή και στόχος μας είναι να εκπλήσσουμε τους πελάτες μας και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους μέσα από ένα υπέροχο κατάστημα» δήλωσε η κα Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος.

Αυτή την άνοιξη στην H&Μ, το bohemian look αποκτά μια πιο σπορ διάθεση για τις γυναίκες, ενώ οι άνδρες τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους με έντονα σχέδια και χρώματα. «Λατρεύω το νέο bohemian look της Η&Μ» λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του Σχεδιαστικού Τμήματος της H&M.

«Ανανεωμένο όσο ποτέ, αισθάνεσαι τη φρέσκια ματιά του χάρη στις αθλητικές γραμμές, τα παστέλ χρώματα και τα ολοκαίνουργια κεντητά μοτίβα του». Για τους άνδρες, ο Andreas Löwenstam, επικεφαλής των Σχεδιαστών της Ανδρικής Σειράς, δηλώνει ενθουσιασμένος που οι άνδρες σήμερα φορούν περισσότερα χρώματα και σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 25 καταστήματα σε έξι πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης