Υλικά για τα σουτζουκάκια
1 κιλό μοσχαρίσιο
6 σκελίδες σκόρδο
5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
150 μλ. γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
πιπέρι-αλάτι
10 μλ. ξίδι

Υλικά για τη σάλτσα
1 κιλό ώριμες τομάτες
2 κρεμμύδια λευκά
2 σκελίδες σκόρδο
400 μλ κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια του γλυκού ντοματοπελτέ
1 κουτάλια της σούπας μέλι
2 ξυλάκια κανέλα
2-3 γαρίφαλα
ελαιόλαδο
πιπέρι αλάτι
αλεύρι για τηγάνισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδηγίες

Για τα σουτζουκάκια

1)Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα

2)Αφαιρούμε την κόρα και μουλιάζουμε το ψωμί στο γάλα, αφού μαλακώσει, το στραγγίζουμε.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και ζυμώνουμε 1 λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης