Υλικά:

Φιλέτο πέρκας: 800 γρ. περίπου
Πατάτες: 1 κιλό
Ντομάτες: 4 + 2 μέτριες
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 1 μικρό
Τριμμένο σκόρδο: 1 σκελίδα
Ελαιόλαδο: 1/2 κούπα
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Ρίγανη: 1 κουταλάκι
Θυμάρι: 1 κουταλάκι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό: 2 – 3 κουταλιές σούπας

Eκτέλεση:

1. Ανάβετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε μέτρια κομμάτια. Τις αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το μισό λάδι, το μισό θυμάρι και τη μισή ρίγανη. Τις τοποθετείτε σε ταψί και τις βάζετε στον φούρνο. Τις ψήνετε για περίπου 30 λεπτά.
2. Για τη σάλτσα: Ψιλοκόβετε τις 4 ντομάτες. Βάζετε σε τηγάνι ή κατσαρόλα το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης