Τον ερωτεύτηκες και ελπίζεις σε ένα κοινό μέλλον; Αποφάσισες ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να συστήσεις τον αγαπημένο σου στην οικογένειά σου; Δες το ζώδιό του και τι λέει η αστρολογία γι’αυτό, για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο Κριός δεν θέλει από μόνος του, δύσκολα θα τον πείσεις. Το ίδιο ισχύει και αν θέλει αυτός και δεν θες εσύ («δηλαδή ντρέπεσαι για μένα, αυτό εννοείς;). Ας πούμε πάντως ότι πειθόσαστε εκατέρωθεν και τελικά τον πας στους δικούς σου. Αν οργανωθούν τα πράγματα έτσι που να υπάρχει μια… κινητικότης, π.χ. να πάτε μια βόλτα όλοι μαζί ή να παίξετε βόλεϊ στον κήπο, θα βοηθήσει να εκτονωθεί η όποια νευρικότητα. Παρεκτός κι αν το έτερόν σου ήμισυ αρπαχτεί με κάποιον του σογιού σου για την καταλληλότητα του Τσίπρα ως πρωθυπουργού ή για κάποιο άλλο άσχετο θέμα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι οικογενειακός τύπος, αλλά μόνο όταν το αποφασίσει. Το γεγονός ότι αποφεύγει να γνωρίσει τους δικούς σου, σημαίνει απλώς ότι το θεωρεί πρόωρο, και η έννοια του «προώρου» για αυτό το ζώδιο απλώνεται πάρα πολύ στο χωροχρονικό συνεχές. Πιο απλά, μπορείς χαλαρά να περιμένεις, χωρίς να το παίρνεις προσωπικά, και να το θέσεις μετά από την πρώτη δεκαετία. Όταν όμως γίνει η συνάντηση, θα είναι κύριος (ή κυρία, αντίστοιχα) και η σταθερότητα που αποπνέει γοητεύει κάθε παραδοσιακό γονιό. Εκτός αν η πρώην χίπισσα μαμά σου τον βρει κάπως μαμούχαλο (αλλά δεν του το πει, ελπίζουμε)…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης