Η συνεχής και απότομη αυξομείωση των κιλών σας, είτε λόγω εφηβείας είτε λόγω εγκυμοσύνης έχει ως αποτέλεσμα να «σπάει» το δέρμα, να «ανοίγει» και να εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζουν και γίνονται ουλώδεις.

Γενετικοί και ορμονικοί λόγοι αλλά και η κακή διατροφή, που στερεί σημαντικές βιταμίνες στον οργανισμό, και η έλλειψη κολλαγόνου έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ραγάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ραγάδες ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες τις γυναίκες που θέλουν να τις ξεφορτωθούν.
Μπορείτε να προλάβετε την εξάπλωση της εμφάνισης των ραγάδων, εάν προσέξετε τη διατροφή σας και τις καταχρήσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν οι σύντομες και απότομες αυξομειώσεις στο βάρος σας.

Ενυδατώνετε τον οργανισμό σας συνέχεια πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα, γιατί η αφυδάτωση θεωρείται βασική αιτία πρόκλησής τους, και μην ξεχνάτε να απλώνετε καθημερινά ενυδατική κρέμα σώματος.

Εάν θέλετε να μειώσετε την ένταση εμφάνισης των ραγάδων εμείς σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους ενυδάτωσης, θρέψης και αναζωογόνησης του δέρματός σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για τη λείανση της επιδερμίδας σας και την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι με φυσικά προϊόντα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας! Ποια είναι όμως αυτά τα θαυματουργά προϊόντα;

Χυμός πατάτας

Ο χυμός της πατάτας περιέχει αρκετές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία ευνοούν την ανάπτυξη αλλά και την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος. Κόψτε μια πατάτα μεσαίου μεγέθους σε χοντρές φέτες, έπειτα πάρτε μία από αυτές τις φέτες και τρίψτε απαλά τα σημεία του σώματος με τις ραγάδες για λίγα λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι ο χυμός της πατάτας καλύπτει ικανοποιητικά την περιοχή των ραγάδων. Τέλος, αφήστε τον χυμό της πατάτας να στεγνώσει και στη συνέχεια ξέπλυνε εκείνο το σημείο με χλιαρό νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης