Η ημέρα του χωρισμού (ή η νύχτα) δεν είναι το πιο δύσκολο σημείο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις όταν η σχέση σου με τον κύριο Τέλειο ρίχνει αυλαία. Οι επόμενες μέρες (και κυρίως οι επόμενες νύχτες) που παίρνεις το κινητό σου στα χέρια και ετοιμάζεσαι να του στείλεις μήνυμα είναι (μετά από στατιστική και προσωπική εμπειρία) το πιο βασανιστικό κομμάτι. Κανείς δεν διαφωνεί ότι έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί του. Όσο ακίνδυνο και αν μοιάζει ένα μικρό μηνυματάκι, μπορεί τελικά να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θες… να τον απομακρύνεις δηλαδή από κοντά σου. Απόφυγε τα παρακάτω 10 μηνύματα μέσω κινητού ή Facebook, που αποδεδειγμένα δεν βοηθούν και καλή επιτυχία…

Πες όχι σε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Μηνύματα που δεν βγάζουν νόημα
Αν έχεις κάτι να πεις ή να ρωτήσεις, απλώς γράψε το. Μπες κατευθείαν στο θέμα και μην αναπτύσσεις έκθεση ιδεών μέσω γραπτού μηνύματος. Μην τον φέρεις στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που επικοινώνησες ή να νομίζει ότι είσαι σε πλήρη σύγχυση.

2. Εικονίδια και φατσούλες
Δεν είστε πια ζευγάρι. Απόφυγε τα ζουζουνιάρικα κοσμητικά και τα εικονίδια με τα οποία «έλουζες» τη γραπτή επικοινωνία σας όσο ήσασταν μαζί. Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς πια.

3. Δακρύβρεχτες και οργισμένες λέξεις
Αν είσαι ακόμη θυμωμένη, πάρε τηλέφωνο την κολλητή ή τον κολλητό σου. Μη στέλνεις πικρόχολα σχόλια και κατηγορίες, αν είσαι κουρασμένη, νιώθεις μοναξιά ή αν βγήκες με φίλους και η βότκα σού «έλυσε» τη γλώσσα. Καλύτερα να επιλέξεις τον δύσκολο μεν, αλλά ασφαλή δε, δρόμο της σιωπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης