Μπορεί να μη το συνειδητοποιείτε αλλά λίγο πολύ φοράτε τα ίδια πράγματα κάθε μέρα. Παρά το γεγονός ότι οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να έχει στη ντουλάπα της κάθε γυναίκα.

Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα must κομμάτια που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας και αν κάποιο σας λείπει, ευκαιρία για ψώνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μια κλασική καμπαρντίνα

Πρoτιμήστε σε κάποιο κλασικό όπως μαύρο, άσπρο, μπεζ που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Το κλειδί για να είναι άνετη είναι να κουμπώνει εύκολα, χωρίς περίεργες ζώνες ή κουμπιά.Τι καλοκαίρι μια χρωματιστή είναι ότι πρέπει για τα δροσερά βραδάκια του καλοκαιριού.

-Ένα τζιν σε ίσια γραμμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πράγμα που θα έχετε μάθει πλέον είναι ότι δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό μας όλα τα τζιν που κυκλοφορούν στην αγορά. Το σημαντικό λοιπόν είναι να βρείτε όχι ένα ζευγάρι τζιν που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αλλά ένα που να σας κολακεύει και να μπορεί να φορεθεί είτε με φλατ είτε με τακούνια. Ένα τζιν σε ίσια γραμμή πάει σε όλες και συνδυάζεται και εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης