Όλο το διαδίκτυο σήμερα ασχολείται με ένα φόρεμα… και με το τι χρώμα είναι. Χρήστες ανά το κόσμο διαφωνούσαν για το χρώμα του και χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Το γαϊτανάκι άρχισε από την μπλόγκερ Swiked ο οποίος υπό το hashtag #TheDress ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου για το τι χρώμα είναι το φόρεμα καθώς εκείνος και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να καταλήξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι σύσσωμο το διαδίκτυο χωρίστηκε σε στρατόπεδα, με τους μισούς να υποστηρίζουν ότι είναι χρυσό με λευκό #whiteandgold και τους υπόλοιπους ότι το φόρεμα είναι μπλε με μαύρο #blackandblue.

Μάλιστα η γνωστή ιστοσελίδα Buzfeed έκανε quiz μεταξύ των αναγνωστών της στο οποίο τα δύο τρίτα αυτών το βλέπουν χρυσό και μαύρο, ενώ και ο Independent (!), έκανε δημοσκόπηση χωρίς να καταφέρνει να βγάζει άκρη αφού στο τσακ το κοινό απεφάνθη ότι το βλέπει μπλε με μαύρο.

Το εν λόγω φόρεμα έχουν φορέσει αρκετές celebrities, εκ των οποίων οι Kate Middleton, Kim Kardashian και Taylor Swift. Μάλιστα, η τελευταία μαζί με…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης