Υλικά:

500 gr μοσχαρίσιο κιμά
• 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού
• 250 ml ζεστό νερό
• 250 γρ. κους-κους
• 2 κ.σ. Βιτάμ
• ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• δύο σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• ½ κ.σ. κανέλα
• ¼ κ.σ. μοσχοκάρυδο
• 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 3 κ.σ. φρέσκο δυόσμο
• Βιτάμ Culinesse για το τηγάνισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Σοτάρετε το κρεμμύδι με το Βιτάμ μέχρι να ροδίσει και να μαλακώσει. Προσθέτετε το σκόρδο, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Τα αφήνετε στη φωτιά για ακόμη δύο λεπτά ανακατεύοντας καλά.
2. Βάζετε και τον μαϊντανό στο τηγάνι για να μαραθεί ελαφρά. Στη συνέχεια, αποσύρετε το τηγάνι σας από τη φωτιά.
3. Διαλύετε τον «Σπιτικό» Ζωμό Βοδινού στο ζεστό νερό. Βάζετε το κους-κους σε ένα βαθύ μπολ, το περιχύνετε με τον ζωμό που φτιάξατε και το αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης