Υλικά:

• 1 φλιτζάνι φύλλα χοντροκομμένα σέλινο
• 2 τριμμένες ντομάτες
• 2 κιλά (χωρίς κόκκαλο) χοιρινό
• αλάτι
• κόκκινη, γλυκιά πάπρικα
• 3 κουταλιές Βιτάμ Soft
• 1 μέτριο χονδροκομμένο λάχανο
• 2 μεγάλες πατάτες (κομμένες σε μεγάλα κομμάτια)
• 4-5 ψιλοκομμένα κρεμμύδια φρέσκα
• 1 κουταλιά Pummaro πελτίνο
• 1 μεγάλο κομμένο κρεμμύδι

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας με νερό. Το νερό πρέπει μόλις που να σκεπάζει το κρέας. Όταν μισοβράσει, προσθέτουμε το λάχανο και τις πατάτες, και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να «πιουν» τα πολλά υγρά και να μείνουν με λίγο υγρό στην κατσαρόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης