Η γοητεία «α λα γαλλικά» κυρίευσε τα βουνά της Σάντα Μόνικα στο Λος Άντζελες με το ντεφιλέ του γαλλικού οίκου μόδας χθες το απόγευμα, το οποίο παρακολούθησαν αστέρες όπως η Σαρλίζ Θέρον, η Μπρι Λάρσον, η Ντέμι Μουρ, η Ριάνα, ο Νικ Τζόνας.

Εσάρπες, φούστες πλισέ, καπέλα bolero, εμπριμέ παντελόνες, μπότες με κορδόνια. Η παρουσίαση της κολεξιόν «Dior Sauvage» έγινε το ηλιοβασίλεμα, μέσα στις κοιλάδες του εθνικού δρυμού Upper Las Virgences Canyon Open Space, όπου οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πούλμαν από το Μπέβερλι Χιλς και τη Σάντα Μόνικα, μια διαδρομή περίπου 45 λεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βουκολικά αυτά τοπία είχαν χρησιμοποιηθεί ως φόντο μεταξύ του 1920 και του 1950 σε ταινίες γουέστερν αλλά και κλασικές, όπως «Όσα παίρνει ο άνεμος» (1939), «Η επέλασις των δραγώνων» (1941), «Οι περιπέτειες του Δον Χουάν» (1948).

Το μέρος επιλέχτηκε από τη σχεδιάστρια Μαρία Γκράτζια Κιούρι, την πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση των κολεξιόν υψηλής ραπτικής του οίκου. Η Κιούρι είναι στη θέση αυτή από το 2016, μετά την αναχώρησή της από τον οίκο Valentino.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χόλιγουντ σημαίνει διασημότητες, κόκκινο χαλί, αλλά νομίζω ότι υπάρχει και μια άλλη πλευρά του Λος Άντζελες. Το φυσικό στοιχείο, ο ανοικτός χώρος … κατά κάποιο τρόπο, η Καλιφόρνια είναι για τον Dior ένας νέος παράδεισος» δήλωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια τoυ Dior πριν από το ντεφιλέ. «Θέλω να έχω έναν διάλογο με τη νέα γενιά γυναικών του Dior, ώστε να μπορούν να διαλέγουν ένα κομμάτι, να μπορούν να συνδυάζουν με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε.

Ο Dior έφτιαξε διάφορα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram και φωτογραφίες προστατευόμενων ζώων που κατοικούν στα βουνά της Σάντα Μόνικα καθώς και στιγμιότυπα από τη γενική πρόβα της επίδειξης στο δυτικό Χόλιγουντ.

Οι εορτασμοί άρχισαν το βράδυ της Τετάρτης με μια εντυπωσιακή γιορτή στην παραλία της Σάντα Μόνικα, όπου οι προσκεκλημένοι διασταυρώθηκαν μεταξύ άλλων με τις ηθοποιούς Φρίντα Πίντο, Κίρμαν Σίπκα, Τζούνο Τεμπλ ή ακόμη Τζέιμι Κινγκ.

«Είναι πάντα χαρά και πολυτέλεια να φοράω Dior» είπε η Ριάνα.

Η Νοτιοαφρικανή Θέρον δήλωσε ότι «το αγροτικό και χωριάτικο τοπίο είναι κάτι μαγικό, μου θύμισε την πατρίδα μου».

Η Christian Dior Couture, που ανήκει στον μεγαλύτερο παγκοσμίως όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH, έχει 198 καταστήματα σε περισσότερες από 60 χώρες. Οι πωλήσεις της διπλασιάστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης