Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η Triumph έχει για ακόμη μία φορά να μας πει πολλά…

Η animated ταινία, η οποία για άλλη μία σεζόν θα προβληθεί στην τηλεόραση, εκτός του ότι αποτελεί την πιο καινοτόμο ιδέα που πραγματοποιήθηκε ποτέ από εταιρεία του χώρου, συνιστά και ένα παραμυθένιο ταξίδι στον χώρο των lingerie. Το ταξίδι αυτό είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες της καμπάνιας «Find The One For Every You.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph γιορτάζει μαζί μας το «Every You», δηλαδή το κάθε κομμάτι του εαυτού μας. Αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα», έτσι ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της: μητέρα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος, αθλήτρια αλλά πάνω από όλα sexy και με αυτοπεποίθηση.

Η νέα καμπάνια της Triumph μας δείχνει πώς καταφέρνει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσφέροντάς της όλα όσα αναζητεί, από στήριξη και αυτοπεποίθηση μέχρι ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής της. Eίναι εδώ για να βρούμε μαζί το ένα, το ιδανικό, το «Find the One» κομμάτι της ζωής μας ανεξάρτητα από το μέγεθος, το στιλ και την περίσταση.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης