Τα κόκκινα παπούτσια ήταν πάντα σύμβολο μίας πετυχημένης σέξι εμφάνισης μαζί με το κόκκινο κραγιόν αποτελούν τη βάση μιας εντυπωσιακής εμφάνισης που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Το κλειδί ενός πετυχημένου στυλ που περιλαμβάνει κόκκινα παπούτσια, είναι σε τι χρώματα κινείται το υπόλοιπο σύνολο. Το μαύρο φόρεμα ή ένα σκούρο παντελόνι συνδυασμένο με κόκκινες γόβες κάνει την απαραίτητη αντίθεση και αναδεικνύει καλύτερα την εμφάνισή σας. Η Heidi Klum το έχει δοκιμάσει παλαιότερα, ενώ και η Michelle Williams το λάνσαρε φέτος στα SΑG Awards 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To κόκκινο είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα στο Ισλάμ το κόκκινο συμβολίζει το κουράγιο. Στην Κίνα συμβολίζει τη φωτιά και το γάμο καθώς η παράδοσή τους, θέλει τις νύφες να φοράνε κόκκινα φορέματα. Στην Ινδία τo κόκκινο αποτελεί σύμβολο ομορφιάς, αγάπης, γονιμότητας. Υπάρχει όμως κάτι κοινό, κάτι που συμβολίζει το κόκκινο σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, ιθαγένειας, το κόκκινο συμβολίζει το πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταρ όπως η Katy Perry, η Leighton Meester, η Dita Von Teese, η Blake Lively, η Demi Moore και πολλές πολλές άλλες, έχουν λατρέψει τα κόκκινα παπούτσια που επιλέγουν συχνά, είτε σε απλές γόβες, είτε σε peep toes, είτε σε πέδιλα, είτε σε μποτάκια, αλλά ακόμα και σε φλατ παπούτσια.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου
Δείτε τις φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης