Το απόλυτο trend της άνοιξης είναι τα χρωματιστά τζιν. Δοκιμάστε να κάνετε χρωματικούς πειραματισμούς ενσωματώνοντας τζιν παντελόνια με funky χρώματα.

Η μόδα της δεκαετίας του ’80 επανέρχεται δυναμικά. Η άνοιξη έχει πολλά χρώματα, η φύση μας καλεί να πάρουμε ιδέες από τα λουλούδια που ανθίζουν. Το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος είναι το βεραμάν. Διαλέξτε ένα κόκκινο σαν την παπαρούνα, ένα κίτρινο, σαν τον ήλιο. Το κίτρινο ταιριάζει απόλυτα με τα μενεξεδί χρώματα του δειλινού, με τα οποία συνδέεται επίσης απόλυτα ένα τζιν σε βιολετί ή ακόμα και σε φιστικί χρώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φροντίστε όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρούχα που θα φορέσετε να είναι σε ήσυχους χρωματικούς τόνους ή μπορείτε να κάνετε έντονες αντιθέσεις. Για παράδειγμα πράσινο παντελόνι με μοβ τοπ.

Το χρωματιστό παντελόνι φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βέβαια ανάλογα την περίσταση, το συνδυάζετε με τα κατάλληλα παπούτσια και την κατάλληλη ζακέτα ή σακάκι ή μπουφάν. Τα χρωματιστά παντελόνια ταιριάζουν πολύ με τα ανοιξιάτικα πλεχτά μπλουζάκια ή πουκάμισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης