Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να λούζεστε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, 1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά και να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί & βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες.
Χρησιμοποιείτε για το χτένισμα πιρούνα και όχι βούρτσα για να μην σπάνε οι τρίχες.

Ωστόσο είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτική κρέμα στις ρίζες των τριχών γιατί τα «λαδώνει πιο εύκολα». Να κάνετε μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα καθιερώσετε να καθαρίζετε την ψαλίδα μια φορά τον μήνα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνεται εκτεθειμένα τα μαλλιά σας σε δυνατό αέρα. σε τέτοια περίπτωση φροντίστε να τα μαζεύετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριχόπτωση είναι ένα κεφάλαιο που μόνο αν επισκέπτεστε τον δερματολόγο σας τακτικά θα έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Επίσης ενδέχεται αν χρησιμοποιείτε συνεχώς το ίδιο σαμπουάν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν τα μαλλιά να ατονούν, να λαδώνουν πιο γρήγορα και να κάνουν πιτυρίδα και ξηροδερμία και τέλος για να μην αραιώνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, να αλλάζεται τακτικά την χωρίστρα σας.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης