Ξέρεις φυσικά ότι το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να σε κάνει να δείχνεις χρόνια νεότερη, τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ που σε μεγαλώνει; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο βασικά λάθη του μακιγιάζ σύμφωνα με τους ειδικούς που πρέπει να αποφύγεις.

Το πρώτο λάθος που συνήθως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να φορούν μεγάλη ποσότητα πούδρας ή μέικ-απ. Η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμούλες του προσώπου σου και τις κάνει να φαίνονται. Μπορείς να πεις ότι έχεις πετύχει το μακιγιάζ σου όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου και να μην κάνεις υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας. Αν πάλι λατρεύεις το μέικ-απ δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις το παρακάτω μυστικό:
αφού απλώσεις το μέικ-απ σου με πινέλο, «πέρασε» με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο σου το πρόσωπο για να εξαφανίσεις ότι προϊόν έχει «κολλήσει» στις γραμμές του προσώπου σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο λάθος είναι το πολύ σκούρο κραγιόν. Τα σκούρα χείλια σίγουρα είναι στη μόδα αλλά το υπάρχει περίπτωση να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη, οπότε επιλέξτε κάτι πιο ουδέτερο ειδικά αν τα χείλη σας είναι σαρκώδη.

Τα φρύδια μαδημένα και κακοβαμμένα είναι πολύ σοβαρό λάθος για το μακιγιάζ σου καθώς σου αγριεύουν το πρόσωπο και σου χαλάνε την αρμονία του. Επέλεξε μια αισθητικό για να σε βοηθήσει σε αυτό. Τέλος λάθος στο μακιγιάζ είναι και η πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες . Η κίνηση αυτή τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σε μεγαλώνει.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης