Ενισχύοντας την επιδερμίδα σας πριν τον ύπνο, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο από την φροντίδα ομορφιάς σας το πρωί.

Αρχίστε αφαιρώντας το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό (για το πρόσωπο και τα μάτια. Είναι πολύ πιο ευεργετική η χρήση του το βράδυ από ό,τι το πρωί, αφού αφαιρεί τους συσσωρευμένους ρύπους και το μακιγιάζ της ημέρας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την φροντίδα ώστε να «δουλεύει» όσο εσείς κοιμόσαστε χρησιμοποιώντας μία κρέμα νύχτας για να επαναφορτίσετε το δέρμα σας, αλλά και για ορατά απαλότερη και πιο λαμπερή επιδερμίδα μέχρι το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα και αποκτήστε επαγγελματικό αποτέλεσμα, στο μακιγιάζ νικώντας παράλληλα τον χρόνο, αφού έχετε προετοιμάσει την επιδερμίδα σας από το προηγούμενο βράδυ.
Απλώστε ένα ρουζ σε μορφή κρέμας στα μήλα του προσώπου για λάμψη στη στιγμή.

Αντισταθμίστε την φυσική κόκκινη απόχρωση της επιδερμίδας με ρουζ σε αποχρώσεις του κοραλλιού ή του βερίκοκου (αποφύγετε τις ροζ και κόκκινες). Στην συνέχεια διορθώστε την κοκκινίλα στα μάτια βάζοντας μαλακό μολύβι ματιών σε off-white απόχρωση στην εσωτερικό κόγχη του κάτω βλεφάρου σας για άμεση όψη φρεσκάδας.

Για σμιλεμένα χαρακτηριστικά και για φυσική ιριδίζουσα λάμψη, περάστε στα ζυγωματικά και στη γέφυρα της μύτης μια διάφανη μπρονζέ πούδρα ή κρέμα. Χρησιμοποιείτε μια μάσκαρα που μακραίνει τις βλεφαρίδες και τις ξεχωρίζει απόλυτα μεταξύ τους ώστε να τονίσετε το βλέμμα σας. Στο τέλος η επιλογή του κραγιόν να είναι ένα χρώμα μεταλλικό ώστε να τονίζει το χαμόγελο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης