Ζηλεύουμε τα ψηλά ζυγωματικά της Ζιζέλ; Θαυμάζουμε τη φρεσκάδα της 44χρονης Κέιτ Μπλάνσετ; Θέλουμε τις γωνίες του προσώπου της Κίρα Νάιτλι; Ονειρευόμαστε τη λάμψη της Μιράντα Κερ; Μια ειδικός μάς εξηγεί πώς θα καταφέρουμε να τα αποκτήσουμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Βελτιώνουμε το σχήμα του προσώπου
Το σωστό ρουζ μπορεί να κάνει «κοψίματα» και να δώσει την ψευδαίσθηση της τέλειας δομής. Αν έχουμε στρογγυλό πρόσωπο και μαγουλάκια, κάνουμε το εξής: Ρουφάμε τα μάγουλά μας και απλώνουμε ένα μπρονζέ ρουζ στα βαθουλώματα κατά μήκος των ζυγωματικών. Αν έχουμε μακρόστενο πρόσωπο, απλώνουμε το μπρονζέ ρουζ στη γραμμή των μαλλιών και στο πιγούνι, για να «κόψουμε» το μήκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tip: Για ιδανικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε ένα πινέλο με κλίση (γωνία)

Αποκτάμε λάμψη υγείας
Τα φυσικά ελαφρώς ροζ μάγουλα είναι σημάδι νεότητας, καλής υγείας και κατ’ επέκταση γονιμότητας, γι’ αυτό και πάντα είλκυαν υποσυνείδητα το άλλο φύλο. Θέλουμε να αποκτήσουμε χρώμα και λάμψη υγείας στη στιγμή; Επιλέγουμε ένα ρουζ σε ροζ τόνο και το απλώνουμε στα σημεία του προσώπου που παρατηρούμε ότι κοκκινίζουν έπειτα από κάποια άσκηση.

Tip: Εκτός από τα μάγουλα, τοποθετούμε ελάχιστο ρουζ και στο κόκαλο των φρυδιών, για να κάνουμε το βλέμμα μας να φαίνεται πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης