Είναι το αγαπημένο μακιγιάζ των μοντέλων, των celebrities και φυσικά των makeup artists. Το strobing είναι πανεύκολο, γρήγορο, μας κάνει να δείχνουμε πιο νέες και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, με τις παρακάτω συμβουλές θα σας φανεί… παιχνιδάκι.

Το strobing βγαίνει από το strobe που είναι τα έντονα φώτα στα clubs, τα οποία δημιουργούσαν γυαλάδες, μόλις έπεφταν πάνω στο πρόσωπο των κοριτσιών. Έτσι, το strobing είναι το μακιγιάζ το οποίο αφήνει μια μόνιμη γυαλάδα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου (χωρίς να χρειαζόμαστε επιπλέον φως).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε strobing

Για απαλό αποτέλεσμα, ένα highligter σε υγρή μορφή, το οποίο μοιάζει με foundation, αλλά είναι πιο γυαλιστερό. Θα το βρείτε σε λευκές, bronze και ροζ αποχρώσεις.

Για πιο έντονο αποτέλεσμα, προτιμήστε τις πούδρες-παλέτες, οι οποίες ξεκινούν από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις και φτάνουν στις πιο σκούρες. Οι συγκεκριμένες πούδρες είναι ιδανικές για τις μικτές επιδερμίδες και οι αποχρώσεις είναι οι ίδιες με αυτές του υγρού highligter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης