Υλικά

1 κιλό κολοκυθάκια πράσινα
4 καρότα τριμμένα
1 μέτριο ξηρό κρεμμύδι
1 αυγό
1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
3/4 φλιτζανιού του τσαγιού κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα
1/2 ματσάκι δυόσμο ή μαϊντανό
αλεύρι (για το αλεύρωμα)
αλάτι- πιπέρι
Σπορέλαιο ή Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε και τα τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη μαζί με τα καρότα.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης