Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ¾ φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
¾ φλιτζανιού + 3 κουταλιές της σούπας σκόνη άγλυκο κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι νερό + 2 κουταλιές νερό
¼ φλιτζανιού σος μήλου προαιρετικά
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 συσκευασία 250 γραμμάρια τυρί κρέμα, μαλακό
¾ φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
6 κουταλιές της σούπας μερέντα
1 συσκευασία γεμιστά μπισκότα σοκολάτας με λευκή κρέμα (μπλε συσκευασία)

Εκτέλεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετήστε τη σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, σκόνη κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ρίξτε το νερό, τη σος μήλου και το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης