Υλικά

Καλαμαράκια: 1 κιλό φρέσκα ή κατεψυγμένα
Ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Κρεμμύδι: ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο
Σκόρδο: 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
Ντοματάκι: 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
Ντοματοπολτός: 3 κουταλιές της σούπας
Μοσχοκάρυδο: 2 κόκκους
Δάφνη 1 φύλλο
Αλάτι-πιπέρι
Κόκκινο κρασί: 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Νερό: 4 φλυτζάνια του τσαγιού
Ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού
Ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας
Πάπρικα γλυκιά: 1 κουταλάκι του γλυκού
Κριθαράκι μέτριο: 500 γρ.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης