Υλικά:

Αλεύρι: 1 κούπα
Αλάτι: 2 κουταλιές σούπας
Πιπέρι: 2 κουταλιές σούπας
Καπνιστή πάπρικα: 2 κουταλιές σούπας
Χοιρινά κότσια: 4 μέτρια (2 κιλά περίπου – χωρίς δέρμα)
Ελαιόλαδο: 1/3 κούπας
Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 1 μεγάλο
Χοντροκομμένα καρότα: 3 μέτρια
Ψιλοκομμένο σέλερι: 2 κλαδιά (χωρίς τα φύλλα)
Χοντροκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες
Ψιλοκομμένο δεντρολίβανο: 1 κλαδάκι (μόνο τα φύλλα)
Ψιλοκομμένο θυμάρι: 3 κλαδάκια
Λευκό ξηρό κρασί: 1 κούπα
Ζωμό κότας: 1 κούπα
Ζωμό κρέατος: 1 κούπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
2. Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα. Το πασπαλίζετε πάνω στα κότσια και τα τρίβετε να καλυφθούν παντού. Τα τινάζετε ελαφρά να φύγει το περιττό αλεύρι.
3. Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι ή σε γάστρα που μπαίνει στη φωτιά το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα κότσια, γυρίζοντάς τα να ροδίσουν ολόγυρα. Τα βγάζετε σε πιατέλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης