Υλικά:

1 λάχανο μεγάλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 κιλό κιμά μοσχάρι λάπα

1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα

4 μεγάλα κρεμμύδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4 κρεμμυδάκια φρέσκα

1 φλ. κουκουνάρι

1 φλ. σταφίδα μαύρη

2 μεγάλες ντομάτες φρέσκες

1 μάτσο μαϊντανό

1 ματσάκι άνηθο

2 κουτ σούπας δυόσμο

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Αλάτι πιπέρι

2 κουτ φυτίνη

2 λίτρα ζωμό βοδινό περίπου

Αυγολέμονο

4 γεμάτες κουταλιές κορν φλάουρ

4 χυμό λεμόνια

3 αυγά

Εκτέλεση:

Ζεμάτισμα

Κόβουμε την βάση από το κάτω μέρος κυκλικά από το λάχανο και βγάζουμε το σκληρό κομμάτι, το βάζουμε σε κατσαρόλα και το ζεματάμε σιγοβράζοντας και βγάζοντας ένα ένα τα εξωτερικά φύλλα που μαλακώνουν και τα απλώνουμε σε πιατέλα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης