Υλικά:

1 συσκευασία μπάμιες extra Μπάρμπα Στάθης (1.000 γρ.)
1 κουνέλι, περίπου 1½ κιλό σε μερίδες
120 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
1 κ. σούπας σκόρδο, ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
1 δαφνόφυλλο
80 ml ελαιόλαδο
200 ml λευκό ξηρό κρασί
200 ml ζεστός ζωμός πουλερικού ή νερό
2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης
χυμός από 1-2 λεμόνια
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3-4 κεδροκούκουτσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Πλένετε το κουνέλι, το στεγνώνετε καλά με χαρτί κουζίνας και το αλατοπιπερώνετε. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και στο μισό λάδι σοτάρετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε τη δάφνη, τα κεδροκούκουτσα και σβήνετε με το κρασί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης