Γέμισαν και ξεχείλισαν οι προθήκες στα ψαράδικα με φρέσκα μπακαλιαράκια. Ψητά η τηγανητά, τα έχουμε φάει πολλές φορές. Λευκόσαρκα και πεντανόστιμα, τα φρέσκα μπακαλιαράκια είναι φθηνά και πολύ ωφέλιμα ψάρια. Αξιοποιήστε τα σε μια εύκολη μπουγιαμπέσα, για μεγαλύτερη απόλαυση.
Υλικά για 4 άτομα
4 φρέσκα μπακαλιαράκια, καθαρισμένα καλά
2 ώριμες ντομάτες, μέτριες
2 κρεμμύδια μέτρια
1 πράσο
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 πατάτες με σκληρή σάρκα, τύπου Νάξου
1 δόση κρόκο Κοζάνης
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα κρεμμύδια και ψιλοκόψτε τα…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr