Μια πατατοσαλάτα που έχει μεγάλη ποικιλία λαχανικών. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού των υλικών της συνταγής είναι τα πολλά θρεπτικά συστατικά σε ένα πιάτο όλο γεύση.

Υλικά
για τη σαλάτα

500γρ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες
80γρ. πιπεριές κόκκινες, ψητές (χωρίς σπόρους κι φλούδες)
80γρ. πιπεριές κίτρινες, ψητές (χωρίς σπόρους και φλούδες)
100γρ. ντομάτες λιαστές
50γρ. ελιές (χωρίς κουκούτσι)
50γρ. κρεμμύδι φρέσκο, κομμένο σε διαγώνιες φέτες
1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 φλιτζάνι φασολάκια, κομμένα
80ml βινεγκρέτ λεμονιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

για τη βινεγκρέτ λεμονιού
100ml λεμόνι (τον χυμό)
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
300ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, τις σουρώνετε και τις αλατίζετε ενώ είναι ακόμα ζεστές. Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης