Για τη γέμιση:

• 1 1/2 κιλό κατσικάκι μπούτι ανοιγμένο σε σνίτσελ με το κόκκαλο κρατημένο ξεχωριστά
• 500γρ αμπελόφυλλα
• 8 καρότα
• 1 πράσο
• 5 κρεμμύδια ξερά
• 8 κλωναράκια σέλερι
• 100γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο–ψίχα
• 150γρ. Βιτάμ Soft
• 3 κύβοι λαχανικών Κnorr
• 1-2 φύλλα δάφνης
• 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
• τον χυμό από 4 λεμόνια
• 1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό αρετσίνωτο
• ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Για τη σάλτσα φέτας:
• 350γρ. φέτα πικάντικη τριμμένη
• 250γρ. κρέμα γάλακτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Για τα ρολάκια:
1. Τοποθετούμε τα ανοιγμένα φιλετάκια από το κατσικίσιο μπουτάκι σε μια λεκάνη. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι, τα ραντίζουμε με το κρασί και τον χυμό λεμονιού, και μαρινάρουμε για 30 λεπτά. Παράλληλα κόβουμε τα μισά καρότα σε ροδέλες και τα υπόλοιπα σε μικρά μπαστουνάκια.
2. Κόβουμε το σέλερι σε λεπτές λωρίδες. Κόβουμε το λευκό μέρος του πράσου, το ανοίγουμε κατά μήκος και διαχωρίζουμε τα εσωτερικά φύλλα του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης