Υλικά :

• 4 φιλέτα τόνου 200 γρ. το καθένα
• 1 κύβος λαχανικών της Knorr
• 200 γρ. τοματίνια τσέρι
• 100 γρ. πράσινες ελιές
• 100 γρ. μαύρες ελιές
• 2 κουτ. της σούπας κάπαρη
• 7 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
• 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
• φρέσκα μυρωδικά για το γαρνίρισμα (π.χ. μαϊντανός, κόλιανδρος, βασιλικός)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Κόψτε τις ελιές σε σχήμα «πέταλο», περίπου τρία κομμάτια ανά ελιά. Βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κάπαρη. Στη συνέχεια, κόψτε τα τσέρι τοματίνια στη μέση και προσθέστε τα και αυτά στο μπολ. Κάντε αυτή τη διαδικασία της γαρνιτούρας νισουάζ μια ώρα νωρίτερα, ώστε να προλάβουν να ξεπαγώσουν οι τομάτες, αν τις είχατε προηγουμένως στο ψυγείο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης