Υλικά:
800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε 4 κομμάτια
1 φλιτζάνι Κρεμμύδι Ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
φλιτζάνι λευκό κρασί
λίγο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Εκτέλεση:
1. Σπάζετε τους κόκκους πιπεριού σε μύλο. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα μοσχαριού. Τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό ταψί και τα ψήνετε στους 200 – 220°C για 5΄- 8΄ από την κάθε πλευρά. Αποσύρετε τα φιλέτα από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά (στο θερμοθάλαμο του φούρνου στους 50° C).
2. Ρίχνετε στο ταψί το κρασί και ανακατεύετε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε…
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr