Όποιος έχει επισκεφθεί το εξωτερικό έχει διαπιστώσει πως στα περισσότερα εστιατόρια σερβίρουν πρώτα τη σαλάτα και μετά το κυρίως γεύμα, κάτι που δεν ισχύει στην Ελλάδα.

Κι όμως αυτή είναι η σωστή σειρά φαγητού, πρώτα τα λαχανικά και οι πρωτεΐνες, και ύστερα οι υδατάνθρακες, όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά, όπως επιβεβαιώνεται και από αμερικανική έρευνα του Ιατρικού Κολεγίου WeillCornell.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, όσοι καταναλώνουν πρώτα τα λαχανικά και μετά τους υδατάνθρακες παραμένουν χορτάτοι για περισσότερη ώρα, ενώ τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο ακόμα και δύο ώρες μετά το φαγητό.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης