H Κίμπερλι Σνάιντερ δεν είναι το πολυδιαφημισμένο πρόσωπο του Hollywood όμως είναι η γυναίκα που ευθύνεται για την καλλίγραμμη σιλουέτα των περισσότερων γυναικών και τα εντυπωσιακά κορμιά των ανδρών.

Η διατροφολόγος των επωνύμων, έχει τέσσερα βασικά σημεία στα οποία στηρίζει τη διατροφή που καίει λίπος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Ζεστό νερό με λεμόνι
Υπάρχουν διάφορα είδη πρωινών για να ξεκινήσεις της μέρα σου. Το σημαντικότερο όμως είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας να σου χαρίσει ενέργεια για τις υπόλοιπες δύσκολες ώρες της δουλειάς και της προπόνησης. Το καλύτερο με το οποίο θα μπορούσες να τροφοδοτήσεις τον οργανισμό σου, είναι ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι καθώς η βιταμίνη C θα σε βοηθήσει τον οργανισμό σου να αποτοξινώσει ευκολότερα το λίπος.

2. Όχι στους χυμούς, ναι στα smoothies
Έχει μείνει από τα παλαιότερα χρόνια η συνήθεια πως ένας φρεσκοστυμμένος χυμός προσφέρει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται. Κι όμως, σύμφωνα με την Σνάιντερ, αυτό είναι λάθος αφού με το στυμμένο φρούτο έχει χάσει τις ίνες του με αποτέλεσμα να προσφέρει μονάχα το ζουμί του. Αντίθετα τα smoothies θα σου προσφέρουν όλες εκείνες τις απαραίτητες φυτικές ίνες και θα δημιουργήσουν μια αστείρευτη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό σου.

3. Κρύα πρωτεΐνη, η καλύτερη!
Η πρωτεΐνη αποτελείται από αμινοξέα, τα οποία όμως στη θερμότητα αλλοιώνονται. Οι τοξικές ουσίες που αφήνουν όχι μόνο δεν βοηθούν στην καύση λίπους αλλά λειτουργούν εντελώς αντίθετα. Το κρέας και το ψάρι δεν θα έπρεπε λοιπόν να είναι οι μοναδικές πηγές πρωτεΐνης για τον οργανισμό σου. Επίλεξε κρύα πρωτεΐνη όπως η βρώμη και το μπρόκολο. Βάλε αυτές τις δύο τροφές μέσα στα γεύματά σας και δείτε τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Κοιμήσου νηστικός
Η Κίμπερλι Σνάιντερ εξηγεί πως το να κοιμηθείς μισή ώρα αφού έχεις φάει δεν θα βοηθήσει καθόλου τον οργανισμό σου να κάψει λίπος ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αντίθετα αυτό μπορείς να το πετύχεις όταν το τελευταίο σου γεύμα θα έχει γίνει 2 ώρες πριν κοιμηθείς.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης