Οι περισσότερες δίαιτες για απώλεια βάρους προτείνουν τρόφιμα με λίγα λιπαρά και πολλούς υδατάνθρακες. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Παρότι οι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερα δημητριακά ολικής άλεσης και λιγότερα λιπαρά, αυξάνονται τα ποσοστά διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον τίθενται υπό αμφισβήτηση διατροφικές οδηγίες, οι οποίες βασίζονται σε τρόφιμα που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν υγιεινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης