Αντιμέτωπος με μια αρκετά… άβολη κατάσταση βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Ιράν.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ο Mahmoud Ahmadinejad πραγματοποιούσε επίσκεψη στην πόλη, Μπαντάρ Αμπάς, στο νότιο τμήμα της ασιατικής χώρας όταν μια γυναίκα κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των σωματοφυλάκων και να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν.

Παρά το γεγονός πως η γυναίκα έφθασε σε απόσταση αναπνοής, ο Mahmoud Ahmadinejad διατήρησε την ψυχραιμία του και ύστερα από λίγο η «εισβολέας» κατέβηκε από την οροφή και απομακρύνθηκε γρήγορα από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Το περιστατικό κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα και έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Διεθνείς αναλυτές εκτιμούν πως πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο που δείχνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του. Η εμμονή της Τεχεράνης στο πυρηνικό της πρόγραμμα έχει προκαλέσει την οργή της Δύσης, με αποτέλεσμα οι οικονομικές κυρώσεις να έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Νωρίτερα, ένας ηλικιωμένος πλησίασε το αυτοκίνητο και απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο του Ιράν, τονίζοντας πως είναι συνταξιούχος και υποφέρει από την πείνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης