Το νέο μυθιστόρημα του βραβευμένου Βρετανού συγγραφέα, Γουίλιαμ Μπόιντ, θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν στα χέρια τους από τις 26 Σεπτεμβρίου οι θαυμαστές του πιο διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα.

Παρ’ όλο που ο τίτλος και η πλοκή της νέας περιπέτειας του 007 κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, οι εκδότες άφησαν να διαρρεύσει πως στη νέα νουβέλα επιχειρείται μία επιστροφή στις… ρίζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 45 του χρόνια, ο πρωταγωνιστής τοποθετείται στο έτος 1969 εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου, σαν ένα είδος εορτασμού της 60ης επετείου από την έκδοση της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ από τον Ίαν Φλέμινγκ.

Ο Ίαν Φλέμινγκ ήταν εξίσου Βρετανός συγγραφέας και έγινε διάσημος για τις ιστορίες του θρυλικού πράκτορα. Αντίθετα από την κοινή πεποίθηση, ο Ίαν Φλέμινγκ δεν συνέλαβε την ιδέα για τον διάσημο 007 σε κάποιο κοσμοπολίτικο καζίνο παίζοντας πόκερ ή στην παραλία κάτω από την εξοχική κατοικία του στην Τζαμάικα, αλλά σε ένα από τα γκρίζα και πολύβουα γραφεία της εφημερίδας των London Times στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης