Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να κάνει καμία αλλαγή σε ό,τι αφορά τον διορισμό του Σαμ Κλόβις, του πρώην συμβούλου του κατά την προεκλογική περίοδο, στο υπουργείο Γεωργίας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Τραμπ θα αναθεωρήσει την πρότασή του, η Σάντερς απάντησε: «Δεν γνωρίζω να υπάρχουν αλλαγές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, η εφημερίδα Washington Post σε δημοσίευμά της υποστήριξε ότι ο Κλόβις ενθάρρυνε τον Τζορτζ Παπαδόπουλο να ταξιδέψει στη Ρωσία για μια συνάντηση με Ρώσους αξιωματούχους, την περίοδο που ήταν σύμβουλος του Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, το καλοκαίρι του 2016.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης ότι το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ παρέδωσε στον ειδικό εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της «αθέμιτης σύμπραξης» με τη Ρωσία τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν τον Παπαδόπουλο. «Νομίζω ότι ο Παπαδόπουλος είναι το παράδειγμα κάποιου που κάνει το λάθος πράγμα ενώ το επιτελείο του προέδρου κάνει το σωστό», σχολίασε η Σάντερς.

«Όλα τα e-mails του παραδόθηκαν εθελοντικά στον ειδικό εισαγγελέα από το (προεκλογικό) επιτελείο και αυτό οδήγησε στη διαδικασία και στο σημείο όπου βρισκόμαστε σήμερα, με το επιτελείο να συνεργάζεται πλήρως και να βοηθά» στην έρευνα, πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης