Ώρες αγωνίας βιώνουν εκ νέου οι συγγενείς, οι φίλοι και οι εκατ. θαυμαστές του Μοχάμεντ Άλι, καθώς ο παλαίμαχος πυγμάχος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, λίγα 24ωρα πριν από τα 73α γενέθλιά του, που είναι στις 17 Ιανουαρίου και λίγες ημέρες αφότου είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλευόταν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο Άλι εισήχθη στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη και η κατάστασή της υγείας του είναι σταθερή. Ο Μπομπ Γκανέλ δεν έδωσε στοιχεία για το νοσοκομείο και αρκέστηκε να πει απλά ότι ο πελάτης του ελπίζει να γιορτάσει με την οικογένειά του τα γενέθλιά του, το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μοχάμεντ Άλι είχε νοσηλευτεί και στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Έλαβε εξιτήριο την Τρίτη 6 Ιανουαρίου. Ο Άλι, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών, ένας θρύλος της πυγμαχίας και ένας πρωταγωνιστής του αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ, αποχώρησε από τα ρινγκ το 1981. Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια ταλαιπωρείται από τη νόσο του Πάρκινσον.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης