Οι σιαμαίες Abby και Brittany Hensel έχουν μια απολύτως φυσιολογική ζωή. Και κυρίως, είναι ευτυχισμένες !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 23 τους χρόνια, τα δύο χαρούμενα κορίτσια από τη Minnesota των ΗΠΑ, ολοκλήρωσαν τις πανεπιστημιακές τους σπουδές, και ήδη εργάζονται σε σχολείο, με κύριο αντικείμενό τους τα μαθηματικά. Παρά το γεγονός όμως ότι έχουν …δύο άδειες διδασκαλίας, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα όσον αφορά τον μισθό τους ο οποίος είναι …ένας!

«Είναι απόλυτα λογικό να παίρνουμε ένα μισθό αφού εκ των πραγμάτων, κάνουμε δουλειά ενός ατόμου» δηλώνει χαμογελαστή η Αbby. «Ωστόσο, είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες και έχουμε διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων, οπότε, και από αυτή την άποψη, είμαστε δυό τελείως διαφορετικοί εκπαιδευτικοί», εξηγεί, μπερδεύοντας την σκέψη όλων όσων δεν μπορούν να καταννοήσουν ακριβώς το πώς μπορούν να λειτουργήσουν δύο διαφορετικές προσωπικότητες κάτω από την ίδια …σωματική «στέγη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούν επίσης, η μία να διδάσκει και η άλλη να διορθώνει γραπτά! Και φυσικά η μεταξύ τους επικοινωνία τους είναι έξω από κάθε φαντασία, αφού, πολύ συχνά, μια φράση που ξεκινάει από την μία, ολοκληρώνεται από την άλλη.

Κατά τα άλλα, ταξιδεύουν, εργάζονται, έχουν φίλους, παρέες, πηγαίνουν διακοπές, οδηγούν αυτοκίνητο, παίζουν βόλεϊ και χαίρονται ό,τι ακριβώς θα μπορούσε να χαρεί κάθε κοπέλα της ηλικίας τους.

Όσον αφορά το ιατρικό ιστορικό τους, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς βγήκαν σιαμαίες, το πώς δηλαδή δεν κατάφερε το έμβρυο να ολοκληρώσει την διαδικασία διαχωρισμού του, κάνοντας την περίπτωση των δύο κοριτσιών να ανήκουν στις περίπου 600 τα τελευταία 500 χρόνια (!)

H Αbby και η Brittany, έχουν δύο σειρές πνευμόνων, δύο καρδιές, δύο στομάχια, ένα συκώτι, ένα παχύ έντερο και ένα αναπαραγωγικό σύστημα, ενώ έχουν μάθει από πολύ μικρή ηλικία για να συντονίσουν το σώμα τους, με την Abby ελέγχει την δεξιά πλευρά και Brittany το αριστερή.

Αξιοσημείωτο επίσης δείχνει το ότι και ψυχικά εμφανίζουν μεγάλες διαφορές, όπως η υψοφοβία που υπάρχει στην Brittany, όχι όμως και στην αδερφή της.

Υπάρχει επίσης και μια διαφορά στο μεταξύ τους ύψος με την Abby να είναι 1.57, δέκα πόντους ψηλότερη από την αδερφή της, καθώς τα πόδια τους έχουν διαφορετικά μήκη. Και παρά το ότι οι ίδιες όμως δεν παύουν να δηλώνουν πως, όντας δύο τελείως διαφορετικά άτομα, συχνά έχουν τελείως διαφορετικά γούστα ή επιθυμίες.

Ωστόσο έχουν συνηθίσει να συμβιβάζονται για τα πάντα, από το φαγητό που θα φάνε μέχρι και τα ρούχα που θα φορέσουν και από το πρόγραμμα της τηλεόρασης που θα δουν μέχρι το πού θα πάνε βόλτα και με ποιο αγόρι κάθε φορά…

Σημειώνεται πως η περίπτωση της Abby και της Brittany, είναι μία από τις 12 ανάλογες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, κάτι που όπως δείχνει όμως, δεν δείχνει να τους απασχολεί και ιδιαίτερα…

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Πηγή: ΒΒC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης