Συνολικά 11 άνθρωποι παρέμειναν όμηροι από ένοπλο που επιχείρησε να ληστέψει κατάστημα συνεταιριστικής τράπεζας στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Δυνάμεις της αστυνομίας που περικύκλωσαν την περιοχή, σε συνεργασία με διαπραγματευτές των Αρχών κατόρθωσαν να τους απελευθερώσουν, ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σερίφη της πόλης, η άμεση δράση έλαβε σήμα στις 09.06 το πρωί (τοπική ώρα), ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχουν πέσει πυροβολισμοί και ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του σερίφη, εκτός από τις ειδικές δυνάμεις, έξω από το κατάστημα της συνεταιριστικής τράπεζας Community First Credit Union βρέθηκαν διαπραγματευτές της αστυνομίας, χάρη στους οποίους η επιχείρηση έληξε το συντομότερο και χωρίς να βρεθεί κανείς σε κίνδυνο.

Μάλιστα είχε γίνει έκκληση και στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης να μην πλησιάζουν την περιοχή, διότι θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο τους εαυτούς τους όσο και την εν εξελίξει επιχείρηση.

Η τράπεζα βρίσκεται σε εμπορική περιοχή της πόλης Τζάκσονβιλ και δίπλα της υπάρχουν αποθήκες και καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης