Στην εκκένωση του αεροδρομίου της Τουλούζης στη νοτιοδυτική Γαλλία προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι Αρχές του αερολιμένα, επικαλούμενες λόγους ασφαλείας. Άνδρες της γαλλικής αστυνομίας ανέφεραν ότι προχώρησαν σε επιθεώρηση στους χώρους έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου.

«Οι επιβάτες-ταξιδιώτες μεταφέρθηκαν εκτός του αεροδρομίου, για να γίνει επιθεώρηση για λόγους ασφαλείας» ανακοίνωσε η μεθοριακή αστυνομία. Σημειώνεται ότι μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες η Γαλλία βρίσκεται στην κατάσταση υψίστου συναγερμού Vigipirate.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προχωρούμε σε μια επιθεώρηση για λόγους ασφαλείας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της μεθοριακής αστυνομίας, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού αναπτύχθηκαν στους χώρους του αερολιμένα, διεξάγοντας εκτεταμένες έρευνες στις εγκαταστάσεις.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Τουλούζης έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση εκκένωσης του αεροδρομίου της Τουλούζης:

Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή του αεροδρομίου ανέβαζαν στο Twitter φωτογραφίες που έδειχναν επιβάτες να έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το κύριο κτήριο των αναχωρήσεων και των αφίξεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης