Το ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε πώς ακριβώς μπορεί να γίνετε ομορφότερες ή να δείξετε νεότερες με τις διάφορες γελοιότητες που φέρουν τον -εξ ίσου ακατανόητο- τίτλο της «εναλλακτικής θεραπείας» (;) δεν πρέπει να σας πτοεί καθόλου. Έτσι κι αλλιώς, αυτά που μέχρι στιγμής γνωρίζατε ως ανεξήγητα, είναι ήδη τόσο ξεπερασμένα, ώστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσθε αλλόκοτοι εφαρμόζοντας τις παρακάτω μεθόδους…

Η βιομηχανία όμως ταΐσματος της ανθρώπινης ματαιοδοξίας μας, εφοδιασμένη πάντα με τις τελευταίου τύπου μηχανές παραγωγής ανοησίας, φροντίζει πριν από μας …για μας !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπρός λοιπόν ας γνωρίσουμε τις νέες «εναλλακτικές θεραπείες», άλλωστε μην ανησυχείτε, τα ψυχιατρεία είναι ήδη ρεζερβέ…

– Φίδια στον κόρφο σας

Τα συγκεκριμένα φίδια (Farm Plant Ada Barak) δεν είναι και τόσο ακίνδυνα ούτε και τόσο …vegeterian καθώς, στον… ελεύθερο χρόνο τους τρώνε μικρά θηλαστικά. Οπότε να προσέχετε σε ποιο ακριβώς σημείο του σώματός σας τα βάζετε να βοσκήσουν, και περισσότερο αν είστε άντρας καθότι, επάνω στο ανδρικό σώμα υπάρχουν διάφορα …αξεσουάρ που -ειδικά αν είναι …«μικρά»), θυμίζουν σε αυτά τα υπέροχα σιχάματα της φύσης, τις διατροφικές τους προτιμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τους ινστρούχτορες της συγκεκριμένης θεραπείας, ένα μασάζ με τα συγκεκριμένα συμπαθή ερπετά, ανακουφίζει από τις ημικρανίες. (Αν μάλιστα σας δαγκώσουν κι όλας, τότε θα ανακουφιστείτε μια και καλή και από τα πάντα – χώρια που θα γλυτώσετε και από το κόστος του μασάζ…)

– Μασάζ με …dna αλόγου

Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί με τον εξής απλό τρόπο: Ταβλιάζεστε γυμνός και μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι και ο μασέρ ξεπαρκάρει τ’ άλογα από το παχνί, και τα βάζει να ρουθουνίζουν σαν ηλίθια πάνω από την πλάτη σας και να αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, (που θα μείνουν «ανεπιβεβαίωτες» για πάντα), ένα τέτοιου μασάζ έχει πολλές ωφέλειες, καθώς, αφ’ ενός μεν με το ρουθούνισμα των αλόγων «ξεμπλοκάρονται τα προβληματικά ενεργειακά σας πεδία» και αφ’ ετέρου με την βλακεία που σας δέρνει γίνεται πλουσιότερος ο μασέρ-σταβλάρχης.

– Πιάστε τον ταύρο (απ’ όπου βρείτε…)

Αυτή τη μέθοδο μην την επιχειρήσετε μόνοι σας στο σπίτι, ειδικά αν έχετε κινέζικες πορσελάνες και καινούργια τηλεόραση plasma.

H μέθοδος δείχνει απλή αλλά δεν είναι και τόσο. Σε αυτήν ο μασέρ γίνεται κυριολεκτικά θυσία για σας, καθώς, πριν ξεκινήσει την διαδικασία, πρέπει να βρει ένα ταύρο που να είναι πρόθυμος να δώσει το σπέρμα του προκειμένου εσείς να αποκτήσετε πιο όμορφα μαλλιά. Αφού λοιπόν ο ταύρος «πειστεί» πως το άδειο σας κεφάλι είναι σημαντικό για εκείνον και γίνουν και τα …δέοντα, μην διστάσετε να βάλετε το πολύτιμο προϊόν του στα μαλλάκια σας, κι αν δεν γίνουν τόσο όμορφα όσο σας υπόσχεται η συγκεκριμένη θεραπεία, δεν πειράζει, τουλάχιστον θα έχει «περάσει καλά» ο ταύρος…

– Ο σανός που «αποτοξινώνει»

Η μέθοδος αυτή πρωτοεμφανίστηκε στη Βόρεια Ιταλία το 1903, ωστόσο δείχνει να επανέρχεται, καθώς η φάμπρικα της ομορφιάς, προκειμένου να βρίσκει νέους τρόπους να σας τα παίρνει, δεν θα διστάσει ακόμη και να σας πείσει για το ότι η φορολογία κάνει καλό στα μάτια αφού κάθε φορά που σας έρχεται το εκκαθαριστικό βάζετε τα κλάματα.   Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη μέθοδο, εκτός του ότι είστε ήδη χωμένος στα χρέη μέχρι το λαιμό, καλείστε να χωθείτε -επίσης μέχρι το λαιμό- και σε ένα πηγάδι με σανό, προκειμένου «να φύγουν από το σώμα σας όλες οι τοξίνες». Την θεραπεία αυτή μπορείτε να την κάνετε δώρο και στην αγαπημένη σας πεθερά, καθώς υπάρχει και μια άλλη έκδοσή της που αντί για σανό χρησιμοποιείται τσιμέντο. 

– Απολέπιση με ψάρια

Ποιος αλήθεια θα γνώριζε την απολέπιση καλύτερα από κάποιον που έχει επάνω του εκατοντάδες λέπια; Κάπως έτσι, όπως φαίνεται, σκέφτηκαν όσοι επινόησαν τα ιαματικά λουτρά με ψάρια, κάνοντας μάλιστα χρυσές δουλειές, καθώς η συγκεκριμένη μπίζνα είναι διαδεδομένη σε όλη τη Μ. Βρετανία, τις ΗΠΑ αλλά και τον Καναδά, με αυστηρούς όμως περιορισμούς στον τελευταίο, καθώς είναι μια χώρα που… «δεν παίζει» με τέτοιες ιστορίες.

Κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, ο ιχθυοθεραπευτής σάς χώνει τα πόδια σε μια στέρνα με αυτά τα πανέξυπνα ψαράκια που αντί για φουά-γκρα τρώνε τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας και σε λίγη ώρα αποκτάτε επιδερμίδα μωρού παιδιού ώστε να είναι και ασορτί με τη νοημοσύνη σας.

Φυσικά ο κατάλογος των «εναλλακτικών θεραπειών» δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει πληθώρα τρόπων που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Αλλά ακόμη κι αν κάνετε όλα τα παραπάνω και τελικά δεν νιώσετε …καλύτερα, θα νιώσουν αυτοί που έβγαλαν χρήματα από την ανοησία σας… Και αυτό δεν είναι καθόλου λίγο σας το βεβαιώνω, κι αν σας λέω ψέματα να μη σώσω να πιώ από το νερό του Καματερού που θεραπεύει «πάσαν νόσον και πάσαν…»

 Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης