Στους 46 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων σε περιοχή δυτικά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας Τζακάρτα.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν η πρόκληση πυρκαγιάς με τραγικό απολογισμό εκτός από τους νεκρούς να υπάρχουν και 46 τραυματίες, σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διεθνή μέσα που επικαλούνται μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, κάνουν λόγο για δύο εκρήξεις, που σημειώθηκαν μάλιστα με διαφορά 3 ωρών. 

Σύμφωνα με το Διευθυντή Γενικού Εγκλήματος της Αστυνομίας της Τζακάρτα οι εργάτες που απασχολούνται στην εταιρεία είναι συνολικά 103. Ανέφερε επίσης ότι οι δεκάδες τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε τρία νοσοκομεία της περιοχής.

Στην πλειοψηφία τους τα θύματα που είχαν απανθρακωθεί, δεν ήταν αναγνωρίσιμα καθώς η φωτιά είχε σε μεγάλο βαθμό αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από το εργοστάσιο στην Τανγκεράνγκ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το εργοστάσιο στο οποίο σημειώθηκαν οι εκρήξεις, ήταν σε λειτουργία μόνο για δύο μήνες.

Πηγή: Reuters

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης