Όταν η 45χρονη Tricia Somers διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι, η πρώτη της σκέψη ήταν ο 8χρονος γιος της και τι θα απογίνει αν εκείνη δεν τα καταφέρει. Όντας ανύπαντρη μητέρα, και έχοντας χάσει τους γονείς της, η Somers ένιωθε πως δεν υπήρχε κανείς που θα μπορούσε να του εμπιστευτεί την ανατροφή του παιδιού της.

Όλα όμως άλλαξαν όταν, στην αρχή της θεραπείας της, γνώρισε τη νοσοκόμα Tricia Seaman, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Οι δύο γυναίκες ήρθαν αμέσως κοντά, και μέχρι την ώρα του εξιτηρίου, η 45χρονη ένιωσε έτοιμη να ζητήσει από την νοσοκόμα να αναλάβει τον μικρό Wesley όταν εκείνη πεθάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, και ύστερα από συζητήσεις με την οικογένειά της, η Seaman δέχτηκε την πρόταση της φίλης της. Όπως της αποκάλυψε αργότερα, εκείνη και ο σύζυγός της είχαν ήδη αποφασίσει να γίνουν ανάδοχοι γονείς, επομένως είχαν περάσει με επιτυχία όλους τους ελέγχους για να τους επιτραπεί να υιοθετήσουν.

Πλέον οι δύο οικογένειες ζουν μαζί στο σπίτι των Seaman, και νιώθουν πιο δεμένοι από ποτέ. Τον Μάιο οι γιατροί έδωσαν στη Somers ένα μήνα ζωής, εκείνη όμως συνεχίζει να κρατιέται στη ζωή, θέλοντας να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τον μικρό της γιο. Τώρα όμως νιώθει ήσυχη, γνωρίζοντας πως όταν εκείνη φύγει από τη ζωή, ο Wesley θα έχει για πάντα μία στοργική οικογένεια να τον φροντίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης