Σε νέα επίπεδα έχουν περάσει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι οποίοι πλέον εκπαιδεύουν τη νέα γενιά δολοφόνων τους σε ειδικά… κλουβιά θανάτου!

Προπαγανδιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει νεαρά αγόρια να παλεύουν μέσα σε ένα τεράστιο ρινγκ, την ώρα που ο οπλισμένος αξιωματικός τους, φωνάζει για εμψύχωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος φανατικός στρατιωτικός, τα χτυπάει με ραβδί, καθώς τους μαθαίνει διάφορες κινήσεις και στη συνέχεια περπατάει πάνω στα στομάχια τους, καθώς τα παιδιά βρίσκονται ξαπλωμένα στο έδαφος.

Σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, άλλες σκηνές, δείχνουν τα παιδιά να σπάνε πλακάκια με το κεφάλι τους, να εξασκούνται σε εξεζητημένα ακροβατικά συνοδεύοντας τις πολεμικές τους κινήσεις και να έρπονται μέσα από μεταλλικούς σωλήνες, την ώρα που τζιχαντιστές πυροβολούν ακριβώς πάνω από τα κεφάλια τους.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε με σκοπό να προσελκύσει αλλοδαπούς πολεμιστές, όπως εκτιμά ο επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ, Άντονι Γκλις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης