Να μετατρέψει το Βελιγράδι σε κέντρο αερομεταφορών στα Βαλκάνια θα επιδιώξει η «Etihad», η οποία υπέγραψε την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Σερβίας συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης με την κυβέρνηση της βαλκανικής χώρας.

«Η Etihad δεν θα βρισκόταν εδώ, εάν δεν πίστευε ότι η “Air Serbia” (σ.σ. ο νέος αερομεταφορέας της Σερβίας) θα έχει ένα συναρπαστικό μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αραβικής εταιρείας, Τζέιμς Χόγκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη συμφωνία, η «Jat Airways» παίρνει νέα μορφή και μετονομάζεται σε «Air Serbia» και στόχος είναι, όπως τονίστηκε από τους ιθύνοντες, η μετατροπή του Βελιγραδίου σε αεροπορικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, σε ό,τι αφορά στον τομέα των μεταφορών.

«Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για την “Air Serbia” και την “Etihad”» υπογράμμισε ο κ. Χόγκαν και πρόσθεσε πως η εταιρεία του έχει θέσει «ξεκάθαρους και προσοδοφόρους στόχους σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη και δραστηριοποίηση του νέου φορέα».

«Το όραμα του σεΐχη Μοχάμεντ και του διοικητικού συμβουλίου της “Etihad” είναι μια στρατηγική συνεργασία και επικερδείς επενδύσεις», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης