Η κατάσταση υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση που έλαβε σήμερα το πρωί η οικογένειά του από τους θεράποντες ιατρούς.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 45 του χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Σούμι» παραμένει στην εντατική σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε την Παρασκευή κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το γεγονός ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, έστω κι αν δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση για περισσότερες από 80 ώρες, είναι μια καλή βάση για να συνεχίσουν τη θεραπεία του.

Την ίδια ώρα, η παρουσία θαυμαστών του Μίκαελ Σουμάχερ έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Γκρενόμπλ είναι μεγαλύτερη από ποτέ από το πρωί της Παρασκευής, λόγω των γενεθλίων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες φίλοι της Formula 1, κυρίως της Ferrari, έφθασαν με σημαίες και πανό, ενώ το μεσημέρι κράτησαν συμβολικά ενός λεπτού σιγή προσευχόμενοι να επιστρέψει δυνατός και να βγει νικητής και σε αυτόν τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης:
Τα πιο κρίσιμα γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014, 11:28

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης