O επικεφαλής των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της πολιτείας του Κολοράντο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών.

Ο Τομ Κλέμεντς δέχθηκε πυροβολισμούς χθες το απόγευμα την στιγμή που άνοιγε την εξώπορτα του σπιτιού του (σ.σ: αφού πρώτα οι «επισκέπτες» είχαν χτυπήσει το κουδούνι) στο Monument, βόρεια του Colorado Springs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλα τα μήκη και πλάτη της πολιτείας για τον εντοπισμό του δολοφόνου του ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι γειτονικές πολιτείες. Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έχουν επιστρατευτεί για να σαρώσουν το παρακείμενο – στην οικία του Κλέμεντς – δάσος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν υποψίες για το κίνητρο ή πιθανούς υπόπτους. Ο Κλέμεντς στο παρελθόν είχε εργαστεί στο ίδιο πόστο για περισσότερα από τρία χρόνια στις φυλακές του Μιζούρι.

Ο Κλέμεντς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συνεργάτες του καθώς «σε κέρδιζε αμέσως με την αφοπλιστική του ευγένεια και την θετική ματιά του σε κάθε περίσταση» ενώ ήταν σύζυγος και πατέρας δύο κοριτσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης